3. marraskuuta 2015

Tuleva lasiterassi

Viikonloppuna nautin teen terassilla, taisi olla vuoden viimeiset pihateet. Haikeaa! Pian alkaa taas pitkä, kylmä, pimeä talvi. Siinä istuessa mietin tulevaa lasiterassia, yritämme saada sen tänä talvena lasitettua. Odotan jo kovasti kevään ensimmäisiä aurinkoisia kelejä, sitten saadaan taas valoa, lämpöä ja pääsee juomaan teet uudella terassilla. Olen jo sen verran päässyt suunnitelmissa, että terassin(24m2) tolpat tulee tummanharmaiksi, samoin kuin vanerikatto. Lattiaan tulee joku tasoite/betoni myös tummalla, vielä kun siihen saisi hopealla jonkun yksityiskohdan. 
Lasituksen toisesta sivusta tulee umpinainen ja pidemmälle sivulle tulee 3 isoa, aukon kokoista liukuovea.Kalusteiksi on tulossa jonkinsortin itse tehty divaani. Runkona käytämme ehkä lavoja, joihin tehdään vanerista pinta. Meidän vanha keittiönpöytä pääsee myös tänne.
Ostin käytetyn rottinkisarjan mitkä meinaan kunnostaan talven aikana terassille.
Tämän valaisimen haluaisin sohvapöydän päälle. Ihastuin noihin helminauhoihin, ne toisi kivan yksityiskohdan, kun muuten kaikki meinaa olla isoa ja suoraa. 


Verhot olen kerinnyt jo tilata Ellokselta, oli niin hyvässä alessa(-75%) että oli pakko. Ei ehkä ihan sitä materiaalia mitä olin haaveillut. Lasiterassiin menee yhteensä 30 metriä verhoa, 10x 300cm. Eli jokaiseen lasiväliin 2kpl, ne riittää niin saa halutessa verhot lasien eteen kokonaan. Nämä tuo varmasti myös valoisuutta tummaan terassiin. Yksityiskohtia lampaantaljasta ja tyynyistä. Lattiaan voisin virkata juuttinarusta maton. Ehkä peili ruokapöydän päälle seinään. Lisäksi olen haaveillut istuttavani pari suklaakirsikkapuuta isoihin ruukkuihin  ja laitan nekin terassille. Olikohan tässä kaikki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti