13. helmikuuta 2014

Lasten oma leikkipuisto

Hei pitkästä aikaan. Kirjoittelu on nyt jäänyt vähän vähemmälle. Lapset on ollut kipeitä ja vauva on valvottanut/ollut kipeä mahavaivojen takia. Vissiin silent refluksia sekä ehkä allergioita. Lisäksi miehellä ei ole enää motivaatiota ollut jatkaa sisätöitä. Erittäin väsynyt, noin 1,5 vuotta kuitenkin jaksoi hienosti. 
Lupaan piakkoin kuvata keittiötä, eteistä sekä kylppäriä, oli ne sitten valmiita tai ei. Kaikki 4 vaatehuonetta olen vihdoin saanut kuntoon, mutta eipä niissä paljon kuvattavaa ole. 

Itse asiaan.  Meidän pihan perällä on noin 500m2 alinko, josta olisi tarkoitus tehdä lapsille oma puisto. Se on meidän takapihan ja takametsän välissä. Korkeus ero kumpaankin puoleen on iso. 
Haluaisin sinne nurmikon, ehkä jonkun kivipohjaisen radan missä saisi ajaa mönkkärillä. Paljon pensaita, marjapuskia, hedelmäpuita. Omasta takaa löytyy jo trampoliini, hämähäkkikeinu ja liukumäki. Lisäksi pitäisi löytää jonkun näköinen kiipeilyteline niin, että kaiken ikäisille löytyisi tekemistä. Köysiradan ajattelin laittaa kallion päältä liukumaan alas alinkoon. Takametsän mäestä pitäisi kaataa lisää puita ja tehdä puutyöt loppuun. Siitä saa talvisin lapsille hyvän laskettelumäen.

Mitäs muuta sinne keksisi? Puutarha penkki missä äiti voi ottaa aurinkoa ja facebookkailla :)

Alinko mihin leikkipuisto tulee

Alingosta talolle päin

Kallion reuna, korkeus ero noin 3m

Terassilta takapihalle päin

Muoks. Oon netistä etsinyt leikkikeskuksia ja yllätykseksi sai huomata, että helposti saa tonnin jos toisenkin niihin uppoamaan. Kai tommonen olis ihan helppo itsekkin tehdä? Kokeilin vähän paperille hahmotella. Alaosan/hiekkalaatikon + takaseinän vois muurata harkoilla ja muut mahdollisesti painekyllästetystä. Kaiteet sais olla samaa rimaa kuin taloonkin. Liukumäet ym lisäosat vain tilaisi sitten netistä. Tulis varmasti paljon halvemmaksi. Talosta kuitenkin jää noita harkkoja ja puutavaraa niin jäljelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti