26. heinäkuuta 2013

THE PÄIVÄ eli muuttopäivä!

Tänään se tapahtuu mistä ollaan saatu vain haaveilla 15kk. Vihdoinkin muuttopäivä!

Tätä onnistumisen ja ilon tunnetta ei voi edes kuvailla. Selvisin melkein 1,5 vuotta raksaleskenä kotona yksin lasten kanssa ja kovasti raksalla auttaen, kun siihen vain pystyin. Mies päivät töissä, kaikki illat ja viikonloput raksalla. Hyvä meidän iskä!
Tähän on tarvittu iso kasa työtunteja ja motivaatiota. Myös verta, hikeä ja kyyneleitä. Kyllä monta kertaa on meinannut usko loppua, tehnyt mieli luovuttaa ja myydä koko harkkokasa.
Mutta onneksi päästiin tähän asti. Ja mikä parasta, kerittiin ennen vauvaa.

Muutto 3 lapsen kanssa raskaana rv37 ei tunnu tässä kohtaan enää missään!  Nyt on pari viikkoa aikaa laittaa paikkoja kuntoon ennen kuin "uuden tuvan Jussi" tulee mukaan kuvioihin muuttamaan elämäämme.

Kiitos kaikille, jotka olette meitä auttaneet tavalla jos toisella niin raksan kanssa kuin lastenhoidossa. Kiitos myös ymmärryksestä ettei meitä ole paljon näkynyt, mutta olette itse vieraillut raksalla yms. Ehkä meille nyt palaa perusarki syksyyn mennessä.

Olen onnellinen <3

Laitan illalla tähän pari uutta kuvaa, kun tavarat alkaa olemaan paikoillaan!

Uudelle kodille <3

Kaikki vielä vaiheessa, mutta eiköhän ne nyt tule tässä tehtyä ja viimeisetkin muuttotavarat löytää omat paikkansa.Näkymät sängystä

2 kommenttia:

  1. Onnea ja iloa uuteen kotiin!!! Voitte kyllä olla ylpeitä hienosta saavutuksesta, ihan mahtavaa! Myös meidän perhe pääsi pari viikkoa sitten muuttamaan ja miten ihanaa kun iskä on illat kotona :) -Anna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna. Nyt onkin sopeutuminen takaisin arkeen. Onnea myös teille uuteen kotiin :)

      Poista