10. kesäkuuta 2013

Tapetit seinissä


Maalaukset saatu suurin piirtein valmiiksi ja nyt on vuorossa tapettien laittoa. Khh, poikien- ja vauvanhuone valmiina. Niistä enää puuttuu lattia ja listotukset. 
Tapetteja tulee vielä 3 eri huoneeseen(aula, neitin ja meidän huone), laitan ne myöhemmin tähän. Nyt tulee alakerran lattian maalauksen ajaksi parin päivän paussi, mutta torstaina päästään taas jatkamaan.

Tästä se lähtee...

Tässä täydellinen apulainen, neiti raksailija pian 2v. Viihtyvyyden takaamiseksi raksalla pitää olla iso kasa herkkuja, juotavaa, leluja sekä tutti ja rätti. Neiti yrittää koko ajan kiivetä tikkaille, portaille yms tai yrittää karata pihalle. Sotku on kova mitä tämä saa aikaan. On hieno tiputtaa lattialle kasa keksejä ja juosta päältä. Päikkärit nukkuu pihalla vaunuissa, kokonaista 20-30min. Ainut vastaus mitä suusta kuulee on: "Ei halua!"

Kodarin tapetti, muut seinät valkoiset.

Poikien tapetti, muut seinät vaalean harmaat.

Vauvan huone, muut seinät valkoiset.

Minä tuunasin sillä välin neitin huoneeseen sängynpäädyn. Tilasin halvalla mustan päädyn ja maalasin sen vaan pinkiksi. Sävy sattui vielä osumaan ihan nappiin huoneeseen tulevan tapetin kanssa.
Maha tasan rv30, noin 9 viikkoa vielä jäljellä. Kumpikohan on eka valmis, maha vai talo(muutto)?

3 kommenttia:

  1. Hei!

    Kirjoituksesi näyttää olevan jo parin vuoden takaa, mutta saako kysyä, mistä tuon ko. sängynpäädyn tilasit? :)

    VastaaPoista