22. huhtikuuta 2013

Sisätöitä vol 7 & valinnan vaikeuksia

Seinien värisävyt vihdoin ja viimein päätetty. Yleiset tilat G499 ja muut huoneet pääasiassa paperi.
Nyt sitten siirryin pähkäilemään lattioita. Alakerraan pitäisi tulla valkoiseksi maalattu betoni. Ylös miehen toiveesta vinyylilattia, mulla tulee niistä lähinnä mieleen 80- luvun kylppärit. Mies on kiikuttanut nyt mulle näytille jo kuukauden päivät harmaita vinyylimalleja tutulta lattiafirmalta. Mitään en ole kelpuuttanut. Haluaisin puhtaan vaalean harmaan, ehkä jollain pienellä tummuus vaihtelulla. En halua harmaata, joka taittaa johonkin väriin (ruskeaan, beigeen, keltaiseen, siniseen, liilaan). Ei puukuviota, likaista harmaata tai lattiaa, joka maksaa 100€/m2.
Tässä ei helpota yhtään, kun miehen mielestä kaikki näyttää vain harmaalle eikä ole hajuakaan noista sävyistä!
Seuraava prombleema on meidän portaat. Ne on muurattu harkoista. Seinät on jätetty auki olohuoneeseen ja takkahuoneeseen. Aukkoihin tule lasi tai lasikaide. Löysin hienon simppelin kaidemallin ja hinta vaivaiset 1000€/m eli tässä nyt etsitään hiukan halvempaa ratkaisua. Halvin on kuulemma tehdä puusta kaiderunko ja laittaa väleihin lasi. Sillä nyt sitten mennään.  Ongelmana vielä on, että millä askelmat päällystetään.
Oisko antaa hyvää vinkkiä ?
Itse haluaisin kokonaan valkoiset, ehkä samalla maalilla kuin alakerran lattia, mutta  en saa tälle kannatusta. Kuulemma yleensä ne päällystetään laatalla tai laminaatilla. Toinen vaihtoehto vois olla, että askelmien päälle liimattais jotkut valkoiseksi maalatut puulevyt.

Viikonlopun kukkaistutuksia:
Kaidemalli


Takan muuraus vaiheessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti